Hola! Sóc dissenyadora gràfica a Barcelona. M'agrada entendre el disseny com una manera d'aprendre constantment i explorar nous horitzons. M'interessa la tipografia i incorporar il·lustració i tècniques artesanals. Oriento els meus projectes cap a l'àmbit cultural, i sempre estic oberta a nous reptes i propostes.

︎ Email
︎

Arxiu de gènere

Investigació sobre el gènere basada en una deriva de conceptes i temes. Més que arribar a conclusions concretes, el projecte, a partir de la recol·lecció i exposició d’informació permet unir subjectivament peces d’un gran puzle. L’arxiu es formalitza en peces editorials i en format expositiu.

Arxiu de gènere

Investigació sobre el gènere basada en una deriva de conceptes i temes. Inspirat en les “Loose Associations” de l’artista britànic Ryan Gander, el projecte enllaça diferents temes, experiències, teories, anècdotes i vivències. Més que arribar a conclusions concretes, el projecte, a partir de la recol·lecció i exposició d’informació, permet unir subjectivament peces d’un gran puzle. L’arxiu es formalitza en peces editorials i en format expositiu.